Легендарният артист Шарл Азнавур се срещна с дипломати, бизнес представители и

...
Легендарният артист Шарл Азнавур се срещна с дипломати, бизнес представители и
Коментари Харесай

Какво ви трябва да сте успешни според Шарл Азнавур

Легендарният актьор Шарл Азнавур се срещна с дипломати, бизнес представители и почитателив Международния център на УниКредит Булбанк

„ За бъдеш сполучлив би трябвало да си трудолюбив и да обичаш това, което правиш “, показа той пред препълнената зала.

Кралят на френския шансон е уверен, че само отдадената работа може да ни направи в действителност положителни експерти. Той акцентира, че без поддръжката на фамилията си не би могъл да балансира добре сред персонален и професионален живот. 

„ Смятам, че може да се обръщаме към Шарл Азнавур като негово величество. Той в действителност е легенда поради невероятния принос, който има към културата “, приветства музиканта основният изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на УниКредит Булбанк, Левон Хампарцумян. 

Шарл Азнавур съобщи, че чака с неспокойствие концерта си в България и е подготвил специфична стратегия за него си. Артистът ще пее на 30 ноември в " Арена Армеец ", по покана на Продуцентска организация АРТ БГ, а УниКредит Булбанк е измежду формалните спонсори на събитието.

По покана на Левон Хампарцумян известният български реализатор с арменски корени Рафи Бохосян също поздрави персонално Шарл Азнавур за визитата му и получи препоръки от първа ръка за това какъв брой непрекъснат би трябвало да си в кариерата си.

Посланиците на Армения и Франция, н. прочие Армен Саргсян и н. прочие Ерик Льобедел също поздравиха легендата в музиката Шарл Азнавур и обявиха, че с неспокойствие чакат концерта му.

Шарл Азнавур продължава да е в чудесна форма на 93 години. Срещата с него оказва помощ на всеки да почерпи мъдрост и одушевеност. Тази година, на 24 август, актьорът Азнавур получи необикновено самопризнание за изключителната си 70-годишна кариера. Той стана първият френски реализатор със звезда в Алеята на славата в Холивуд. Понастоящем Шарл Азнавур е и един от рекордьорите за най-дълголетен актьор на актуалната музикална и театрална сцена.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР